Podjetje FRILI d.o.o. ni le še eno v vrsti podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, trgovino, inženiringom in razvojnimi dejavnostmi. Ustanovljeno in vpisano v sodni register je bilo leta 1993, vendar so se njegovi temelji, optimistični, a mogočni, polagoma vkopavali leta pred tem.

Uspeh podjetja FRILI d.o.o. temelji na dolgoletnih izkušnjah, sposobnem vodstvu in tesnem ter v prihodnost usmerjenem sodelovanju s podjetji, z naročniki in podizvajalci storitev ter proizvajalci. Poglavitni dejavnosti podjetja sta računovodstvo in elektro-inženiring. Na obeh področjih naše podjetje zagotavlja kakovost in učinkovitost, a ne na račun cene in časa.

Ker se trudimo, da bi bila vsaka naša stranka zadovoljna s svojo naložbo, nas veseli, ko vidimo, da smo pri tem uspešni. Precejšnje število poslovnih sodelavcev omogoča kar se da visoko fleksibilnost izvedbe del, s tem pa tudi visoko kvaliteto, ki nam omogoča, da svojih strank nikoli ne razočaramo. Poskrbimo, da se s ceno in materiali maksimalno približamo zahtevam strank, pri produktnem delu pa seveda poskrbimo tudi za dostavo in montažo. Garancijo nudimo tako za opremo kot tudi za izvedbo.

Vse od načrtovanja do izvedbe je naše delo, pri tem pa vseskozi upoštevamo vaše želje. Za vsa vprašanja, pripombe in dogovore smo vam na voljo vsak dan.

kontakt