srecno 2002

Najmlajša, a perspektivna dejavnost je marketing in oglaševanje, ki jo podjetje trži pod blagovno znamko RUBIKON - KREATIVNI PRESTOP.

Rubikon skrbi za promocijo podjetja Frili d.o.o., hkrati pa deluje kot oglaševalska agencija. V okviru oglaševanja skrbi za zasnovo in izvedbo marketinških in samih oglaševalskih akcij, vključno z najemom oglaševalskega prostora in časa medijev (tisk, radio, televizija, gigantski in drugi panoji), organizira urejanje izložb in drugih razstavnih prostorov, posreduje pri tiskanju in distribuciji propagandnih materialov in podobno. Poudarek je na kreativni zasnovi vsake akcije na način, ki najbolj ustreza vsakemu naročniku posebej. Oglaševanje se izvaja celostno, razen v primerih, ko naročnik potrebuje le določen del, npr. kreativo. Rubikon ima tudi možnost ukvarjanja z raziskovanjem trga in javnega mnenja (preučevanje tržnega potenciala, sprejemanja in poznavanja izdelkov pri potrošnikih, nakupnega obnašanja potrošnikov ter javnega mnenja o političnih, socialnih in gospodarskih temah, statistično analiziranje rezultatov lastnih in drugih raziskav,…) ter z drugim raziskovanjem, z namenom natančnejšega in učinkovitejšega pozicioniranja oglaševanja oziroma pospeševanja prodaje in razvijanja novih izdelkov. Po potrebi tudi organizira posamezne razstave, sejme ali kongrese.

Za uspešno poslovanje so ključnega pomena znanje, izkušnje in pripravljenost na sodelovanje s klienti. Tudi vztrajnosti in ambicioznosti nam ne manjka. Vsakemu naročniku smo pripravljeni svetovati in pomagati pri izbiri akcij oziroma produktov tako, da bo njegovo poslovanje v bodočnosti še bolj učinkovito in zanj zadovoljivo, prav tako pa njegovo naročilo tudi brezhibno izpeljati. To so naše prednosti - prepričajte se na lastne oči!